| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

Ahojky Iv,
tak to jsem ráda, že jdeš pro vitamínky. Jen se hýčkej! Uvidíš vše opravdu dobře dopadne. Ještě se chci zeptat ačkoliv je to neslušné kolik ti je let a jestli pravidelně navštěvuješ gyn. lékařku. Představ si když mi nešlo poprvé otěhotnět, zjistila mi moje úžasná p. doktor. jen špatné Ph v pochvě a do měsíce jsem otěhotněla. Jinak je mi 31 a za tyto trampoty může ta bestie antikoncepce a trochu i netrefa v tulení. Jinak manželovi nic neříkám, protože chlapi to nemají rádi opravdu. Zbytečně se stresují a ten tvůj by si mohl dávat vinnnu a hlavně je to opravdu krátká doby aby si něco takového myslel a určitě ho děsí představa jít na spermiograf - to určitě každého. Jsou to zbabělci- cha, cha. Snaž se i když je to těžké mu vůbec nic neříkat i kydž budeš tušit, že je to ten den D pak ho mile překvapíš a jako by nic sdělíš to štěstíčko. Hlavně se nevzdávej žádných koníčků jak jeho tak tvých. Jinak přestavba domu je zkouška vztahu - taky jsem to zažila a je to vyčerpávající pro oba. Tak mu zkus večer pomoct vyřešit kam zásuvky apod a uvidíš, že ta změna dialogu pro něj bude příjemná. Určitě bude doma veseleji. Tak to je řečí viď. Budu přemíšlet co ti víc poradit aby bříško vyšlo a pokud budeš mít potřebu tak radši napiš mě nebo prostě na rodinu, ale toho chlapa trochu z toho vynech. Já ím, je to těžké,ale jsou životní situace kdy se člověk musí zapřít a bojovat sám. Ale ty to dokážeš!!! Jinak pan homeopat mi dal dvě pilulky, každou na jeden měsíc, tak uvidíme. Aspon zas něco pro mimi. Tak já zas miusím utíkat a určitě zas napíšu atěším se na zprávičku. Já mám 10 den cyklu 37.6 a hlen nic. Tak to jsem já. Zatím pa adrž se
Týna

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.