Ahojky Iv,
tak to jsem ráda, že jdeš pro vitamínky. Jen se hýčkej! Uvidíš vše opravdu dobře dopadne. Ještě se chci zeptat ačkoliv je to neslušné kolik ti je let a jestli pravidelně navštěvuješ gyn. lékařku. Představ si když mi nešlo poprvé otěhotnět, zjistila mi moje úžasná p. doktor. jen špatné Ph v pochvě a do měsíce jsem otěhotněla. Jinak je mi 31 a za tyto trampoty může ta bestie antikoncepce a trochu i netrefa v tulení. Jinak manželovi nic neříkám, protože chlapi to nemají rádi opravdu. Zbytečně se stresují a ten tvůj by si mohl dávat vinnnu a hlavně je to opravdu krátká doby aby si něco takového myslel a určitě ho děsí představa jít na spermiograf - to určitě každého. Jsou to zbabělci- cha, cha. Snaž se i když je to těžké mu vůbec nic neříkat i kydž budeš tušit, že je to ten den D pak ho mile překvapíš a jako by nic sdělíš to štěstíčko. Hlavně se nevzdávej žádných koníčků jak jeho tak tvých. Jinak přestavba domu je zkouška vztahu - taky jsem to zažila a je to vyčerpávající pro oba. Tak mu zkus večer pomoct vyřešit kam zásuvky apod a uvidíš, že ta změna dialogu pro něj bude příjemná. Určitě bude doma veseleji. Tak to je řečí viď. Budu přemíšlet co ti víc poradit aby bříško vyšlo a pokud budeš mít potřebu tak radši napiš mě nebo prostě na rodinu, ale toho chlapa trochu z toho vynech. Já ím, je to těžké,ale jsou životní situace kdy se člověk musí zapřít a bojovat sám. Ale ty to dokážeš!!! Jinak pan homeopat mi dal dvě pilulky, každou na jeden měsíc, tak uvidíme. Aspon zas něco pro mimi. Tak já zas miusím utíkat a určitě zas napíšu atěším se na zprávičku. Já mám 10 den cyklu 37.6 a hlen nic. Tak to jsem já. Zatím pa adrž se
Týna
Předchozí