Ahojky,
zkus ještě nějaké vitaminky! Hlavně kyselinu listovou, aby polepšila bílkový hlen - prý to má fakticky vliv. Já beru ACIDOFOLAN (cca Kč 48,-) a včera jsem si ještě přikoupila CALIBRUM BABY PLAN (cca Kč 105,-) a kombinuju to - jeden den jednu tabletku, druhý den tu druhou a tak chci pokračovat furt dokola :) Manžílkovi jsem koupila vitamin E 200 (cca Kč 50,-) na posílení imunity a zlepšení kvality spermií. Taky pět ovulačních testů, každý za "pade". A čtyřstovka byla hned v háji, ale co...hlavně když to pomůže :) Tak to taky zkus, jestli chceš :) Hormonální antikoncepce prý skutečně může mít na ty naše nezdary zpětný vliv. Možná se nám ještě upravuje děložní sliznice nebo se možná ještě protahuje druhá fáze cyklu - prášky ji prý často zkracují...kdoví, co všechno na to může mít vliv.
Každopádně s Tebou plně soucítím! Mně dnes končí menzes - takže od zítřka hurá do měření teploty a dalších sledování :) Ty už jsi v tom za čtyři měsíce musela nabrat pěknou praxi?! Já zjišťuju, že se na to měření dokonce těším!!! Jsem zvědavá, kolikátý den mi stoupne teplota a jak se zlepším ve sledování hlenu...prostě - jsem praštěná :) Takže - ať se Ti daří co nejlépe a kdykoliv o čemkoliv napiš! Budu se těšit! Zatím pa, Iv*
Předchozí