Ahoj Zuzi,
koukám, že Ti už něco napsala mamina z USA :) a souhlasím s tím, že víc hlav, víc ví :o) S tou menstruací po oplodnění si nejsem jistá. Určitě jsem ale o těchto případech, kdy se to stalo, slyšela. I Alča píše v článku o měření teploty, že pokud se dostaví krvácení, ale bazální teplota (BT) zůstává ve vyšších hodnotách, jsi těhotná a plod krvácením není ohrožen. Ale jak je to možné, že krvácení plod neohrozí, to nevím. Takže doporučuji měřit BT a ta nám vždy správně poradí, na čem jsme! :)
Vitamin E 200 mi doporučila Týnka - lépe řečeno mi jej doporučila pro manžela a pro mne těhotenské vitaminy, kde už éčko je. Tak jsem si koupila CALIBRUM BABY PLAN - je v tom hlavně kyselina listová, ale taky právě zmiňovaný vitamin E, vitamin C, železo a jód. Jinak jsem se v návodu u
E 200 dočetla, že se doporučuje pro posílení imunity, při zvýšení fyzické zátěže, ale také jako doplněk při léčbě neplodnosti. Manžel to dneska začal papkat :)
Já věřím, že kyselina listová na ten hlen vliv má a věřím tomu, že jej máš tažnější díky tomu. Někdo ho má hodně tažný od přírody, jiný si musí pomoct - jako třeba já :) Mně se táhnul jen tak na 3 cm, to je málo. Kyselinu listovou beru ale jen týden, takže teprve zjistím, co to se mnou udělá :) Dáme si pak vědět, ju?! Budu zapisovat jako oteklá :)
O mimi tedy usilujeme zhruba stejně dlouho! Fakt jsem byla naivní, když jsem si myslela, že se to povede hned, jak si já budu přát. Přitom musíme vychytat pouhých 12 hodin v každém měsíci, kdy to jde!!! Mám už připravené ovulační testy - budu si je dělat poprvé. Zkoušela jsi je už někdy? Sice budu mít manžela zrovna pryč (pokud se mi teda ovulace nedostaví dřív), ale aspoň si to zkusím :) Zatím se loučím. Měj se krásně a ať se daří!!!
Papa, Iv*
Předchozí