I já musím přidat svoji špatnou zkušenost s přístupem personálu (sestry!!!) v této nemocnici!
Taktéž jsem zde rodila před 4 lety (srpen 2004) a byla to hrůza! V porodním boxu paráda, tam si na nic stěžovat nemůžu - doktorka milá, ochotná a šikovná.. mladá slečna porodní asistentka to stejné - bez ní bych nevěděla nic! Moc mi pomohla, pořád usměvavá, příjemná.. dodávalo mi to klidu!!
Ale pak, po porodu, jak jsem se dostala na šestinedělí, tak tam to bylo špatné! Nikdo mi s ničím nepomohl, na jakýkoliv můj dotaz daly sestry oči v sloup. Nešlo mi kojit, bolestivě se mě nalily prsa, měla jsem horečky... a já se ptala, co dělat, abych kojit mohla - no za celých 5dní mi nepomohl nikdo !!! Malej měl navíc novoroz.žloutenku..
Dopadlo to tak, že mi 4.den dali příkrm, protože prý mám málo mlíka asi - no a já jsem už nekojila. A dodnes toho lituji. Věřím tomu, že kdyby mi sestry byť jen trochu pomohly (daly led nebo jen radu), kojila bych a neprožívala bych prvních pár měsíců s výčitkami a pláčem!!!
Myslela jsem si, že se tu za tu dobu něco změnilo.. a velmi mě mrzí, že to tak není !!!