Dobrý den, přečetla jsem si Vás příspěvek o tom, jak jste rodila v Litoměřické MN a úplně s vámi souhlasím. Na lékaře ani asistentky na porodním sále si nemohu stěžovat, rodila jsem plánovaně dvojčata, porod byl vyvolaný, ale rodila jsem přirozeně, první holčička se vážila 3500g a narodila se celkem v pohodě, pak se vše zvrtlo, druhá holčička ne a ne jít ven, když začaly slábnout její srdeční ozvy rozhodla paní primářka Hejtmánková, že pojedeme na akutní sekci. Když se holčička narodila museli jí rozdýchávat a byla pak chvíli v inkubárotu, ale vše dobře dopadlo. Všichni lékaři i sestřičky jak na porodnici, tak i na JIP byli skvělí. Mám dokonce i stejnou zkušenost jako Vy s novorozeneckými sestrami, některé jsou opravdu velice nepříjemné, jsou strohé, neporadí a tváří se, že obtěžujete, ale ta sestřička blondýnka s brýlemi je opravdu skvělá. Učila nás jak kojit obě děti najednou, abych si ušetřila práci, i když jsme se nikdy už úplně nerozkojily, chci jí poděkovat za snahu. A našim dětem říkala Myšička a Beruška. Ale obecně mohu Litoměřice klidně doporučit.
Předchozí