Ahoj Tyny,
promiň, že píšu až teď! Jsem trochu víc omezená. Přístup na net mám jen v práci, doma nemáme ani počítač. A v práci se nemůžu uloupnout vždycky, ale většinou mi to alespoň 2x za den vyjde :)
Strašně moc dík za všechny info!! Už mám koupené CALIBRUM BABY PLAN a střídám to s ACIDOFOLANEM (kys.list.). Taky jsem manžílkovi dala E 200, je v pohodě, nic proti tomu nemá :) Věřím, že to určitě může jedině pomoci.
Jinak mi otázka ohledně věku vůbec neva, spíš budu pro Tebe možná takovým kuřátkem :) V dubnu mi bylo 23 let. Na gyndu chodím už od patnácti let. Nutila mě k tomu naše slavná hormonální antikoncepce - každé tři měsíce pro nový recept a taky každý rok jaterní testy + cytologie. Zhruba 2x do roka mě taky potrápí výtok, takže se i průběžně léčím a nemám s tímto potíže. Lékařka se mi zdá být dobrá, ale zatím nemohu moc soudit - dosud jsem neměla žádné závažné problémy. S tím PH v pochvě jsi mě překvapila! Neřekla bych, že taková "maličkost" může mít na otěhotnění takový vliv!! Ale je fakt, že už jsem to kdesi četal, že příliš kyselé prostředí pochvy spermijkám neprospívá a začnou umírat třeba už po dvou hodinách. Na to PH se musím optat :)) Ale až za čas, snad to ani nebude třeba :)
Taky velký dík za rady ohledně manžela - pokusím se! Je ale fakt, že miminkovské téma občas začne sám...je o rok a půl starší než já, tedy mu bude na podzim 25 let. Je to učitel na I.stupni ZŠ, miluje hudbu a děti - zní to zženštile? Možná ano, ale je báječný! Taky má strašně rád fotbal a pivo, to zní už líp - víc chlapsky, co říkáš?! :o) Jak se mi zpozdila ta poslední menzes už úplně věřil, že jsem v tom...proto to pro něj bylo obzvlášť těžké. Díky měření BT, zpožděné ovulaci (17.den) a poté i zpožděné menzes (33.den) jsem si ale uvědomila, že se mi to celé posunulo určitě kvůli stresu. Řekla bych, že jinak mívám OVU asi uprostřed tj. 14. den. Ale jistá si nejsem. Musím měřit, bedlivě sledovat a pak jednoduše zjistit :)) Já mám dnes 4.den cyklu, poslední špinění během dneška zcela ustalo. Od zítřka začínám měřit (měřím v pochvě; Ty asi v ústech, viď?) a ještě dnes kouknu na hlen a čípek.
Tobě už teď držím pěstínečky, aby se snažení dařilo co nejlépe a taky, aby se vám to povedlo!! Chce to fakt asi hlavně klídek, ale to je těžké, dobře to znám! Kdy obvykle ovuluješ - 14.den nebo později? Já zatím zjistila jen ten 17. den, teď se začnu měřit teprve druhý cyklus. Manžel mi na týden odjede, a to 14. den cyklu - pokud si ovulace, narozdíl od minulého cyklu, nepospíší, nebudu mít žádnou šanci. Třeba ale ano, nechám to osudu. Mám už koupené i ovulační testy! Zkoušela jsi je už někdy?
Velký rehab. balón doma mám - přála jsem si jej k posledním narozeninám a opravdu se snažím na něm cvičit. Vy ho máte taky? Je to prý dobré pro těhotné i pro děti a vůbec pro všechny lidi na záda. Máš nějaké cviky? Já jich zatím moc neznám. Jen pár. A co princeznička - hopsá na něm? Prý jsou i s držákama, aby se děti mohli držet.
Musím už končit, valím z práce domů. Hrubky v dopisech mi absolutně neva, jsem šťastná, že si s Tebou můžu psát!! Je to jedním slovem SUPER! JO - ty prášky od homeopata určitě pomůžou, budu mooooc fandit!!!!! Takže vše nadále řádně sleduj! Zase si napíšeme! Těším se zítra, papa Iv*
Předchozí