Mám podobné zkušenosti s porodem jako vy. Své druhé dítě jsem rodila na Vinohradem, s kapačkou a nesměla jsem se ani pohnout. Ještě, že byl se mnou manžel, který mne držel za ruku a otíral čelo. Příšerné porodní asistentky. Jediný skvělý okamžik bylo samotné narození Gábi, kterou odrodil sám pan asistent Pokorný a to to kolem mne kmitalo. O miminko se báječná primářka Wiererová starala skvěle, ale nechápu budíčky v pět hodin ráno po probdělé noci s plačícím děťátkem. A rychle rychle se převléci. A to jsem měla zaplacený nadstandard. Jsem nyní těhotná a rodit budu určitě někde jinde. Veronika
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.