Ahoj, já jsem čerpala hlavně ze serveru www.miminko.estranky.cz - je tam seznam věcí do porodnice, výbavička pro mimi i mnoho dalšího užitečného. Plínky jsou potřeba vlastní, oblečení na mimi (pro pobyt v porodnici) a základním kosmetiku poskytují. Jako prvorodička jsem šla domů pátý den po porodu. Na šestinedělí jsou moc fajna určitě se s nimi dá domluvit. S předčasným porodem si nejsem jistá, to asi doporučí radši Obilňák... PS: Doporučuji nadstandart, je to tam super a je skoro o polovinu levnější než v Brně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.