| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

Ahoj Veru,
moc mě mrzí, že se Ti opět dostavila menzes! Zdáš se být v pohodě, ale tuším, že je to jen zdání...Líbí se mi, že tomu tak nepropadáš! Obdivuju to!! Na mě je to určitě strašně poznat. Věřme, že vitamínky další měsíc pomůžou! Kéž by! Prý podporují zdárný vývoj děložní sliznice a napomáhají dostatečné tvorbě estrogenu, nutného pro možné početí. Budu držet pěstičky, aby manžel vydržel nekouřit! Bylo by to moc fajn po všech stránkách - a hlavně taky pro jeho osobní zdraví!

Jak jsi psala o těch švagrových - jo ten nepoměr s dětma je dost mazec. Moje tchyně má 6 dětí! Manžel je její první a nejstarší syn, pak následuje pět ženských :) Ta nejmladší má 5 let - to je moje nejmenší švagrová :o) Taky mě trápí, že manželova matka má tolik dětí a my na to tak čekáme...Ale jak píšeš: naděje umírá poslední - a tomu já pevně věřím a upínám se k tomu. Snažím se být v pohodě, ale nevím nevím, moc mi to nejde. Cítím
v sobě skrytou nervozitu, od níž si nedokážu dost dobře pomoci. Snad to nebude mít příliš špatný vliv na početí. Snažím se hledat si různé činnosti, ale při všem tom žehlení, vaření, uklízení je tolik času na přemýšlení...nikdy jsem si to neuvědomovala tolik jako teď. Snad jsi na tom lépe a daří se Ti své myšlenky lépe ovládat. Přeju Ti, aby příští cyklus už byl tím šťastným...!! Myslím na Tebe! Papa, Iv*

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.