| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

Čauky Hani,
s tím narovnáváním páteře přes konečník - to zní fakt dost drasticky :o) Vůbec se nedivím, že Tě to moc neláká! Však zvaž, budu na Tebe myslet! A ničeho se neboj, ikdyž jsi jednou prodělala potrat - vůbec nic to neznamená!! Embryo bylo asi špatné nebo sliznice v děloze nebyla ideální. Je spousta možností, proč to občas nevyjde a stává se to spoustě žen! Hlavně se tím nenechat odradit, ikdyž chápu, že po tomto prožitku máš obavy, aby příště bylo vše OK - ono bude - uvidíš!!!

Zkus si pánev procvičovat jen tak sama pro sebe - pro vlastní radost z pohybu a pro dobrý pocit. Věřím, že i to může pomoci a navíc můžeš dělat pouze to, co sama chceš. Bašti vitamíny a dělej věci, které se Ti líbí a co máš ráda! Já se o to snažím taky :)

Já s manželem jsme to asi v cyklu správně netipli. Měřila jsem se jen jednou, a to teď - v květnu. Teď začínám s měření a sledováním STM podruhé. Ten minulý měsíc jsme se milovali 2 dny před OVU, ale měla jsem málo tažný hlen (jen tak na 3cm, proto teď baštím ACIDOFOLAN). Pak jsme se tulili ještě první den zvýšené teploty, ale to už bylo určitě pozdě :( No a nevyšlo to, bohužel. Podle všeho jsem ovulovala 17. den cyklu a asi díky tomu se mi celý cyklus protáhnul z obvyklých 29 dnů na 33!! Je to určitě stresem. Jsem už zvědavá, kdy budu ovulovat v tomto cyklu - mám nakoupené i ovulační testy - budu si je dělat poprvé. Manžel mi 14. den cyklu odjede, tak se už teď modlím, abych ovulovala dřív než práskne do bot :o) Ono to určitě jako naschvál nevyjde. Ale třeba jo, uvidíme. Dám rozhodně vědět! A máš rehabilitační balon? Ta metoda podle Mojžíšové se cvičí na něm? Já balon mám, ale Mojžíšové metodu neznám. Zatím snažení ještě nechávám volný průběh, vážně máme asi ještě čas.

Moc Ti přeju, aby se Ti dařilo být ve fyzické i psychické pohodě! Hlavně klídeček a když nás bude něco trápit, tak si o tom tady můžeme napsat :) Anebo třeba radostnou novinu... :) Na to se těším nejvíc, až z nás ze všech budou krásné kulaté těhule!!! Ať Ti to vše vychází! Užij si krásný - snad už slunný - víkend a relaxuj! Myslím na Tebe! Papa, Iv*

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.