| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Symptotermální metoda II. - měření teploty

Ještě jednou ahojky,
mám ještě chvilku, než odejdu z práce. Musím se před víkendem trochu vypsat :) Ve středu jsi psala o změně hlenu a dnes máš vlastně 12. den cyklu - jak to vypadá?! A vzala jsi si už ten prášek od homeopata nebo to necháš až na příští měsíc? Strašně moc držím pěstínečky!! Vím - ovulace si občas dělá, co se jí zachce, bohužel. Tím nás pěkně oklamává a jak se pak máme strefit do toho správného dne?! Psala jsi, že občas ovuluješ i 26. den! To se mi, tuším, ještě nestalo - nebo jsem to nezjistila :) MS jsem měla při antikoncepci přesnou téměř na hodinu. A předtím - to mi bylo 16 let - jsem ji měla nepravidelnou a vždy delší jak 28 dnů. Mé cykly byly spíš dlouhé 31 až 35 dnů. Teď nevím, co se se mnou vlastně děje. Buď je to stresem, že chci mimi nebo tím, že teprve pořádně přestává mít vliv HA (už 5 měsíců jsem bez ní) a možná taky ukončením vlivu HA mi cyklus začíná haprovat. Ale tipuju to spíš na ten stres. Právě už se těším, až si budu moct první měření BT porovnat s dalšími...říkám si, že čekáním na mimi se alespoň STM pořádně naučím a pak už budu v tomto směru pěkně zkušená - no, snažím se na všem najít něco pozitivního :)

Díky moc, že jsi ochotná mi v těchto věcech radit a pomáhat. Popravdě momentálně nemám kolem sebe osoby, které by měli stejnou potíž a tím pádem pro mne ani nemohou mít pravé pochopení. Dobré přítelkyně ještě mimi nechtějí a před ostatníma své nezdary tutláme. Říkáme, že je ještě čas, hlavně se vymlouváme na tu rekonstrukci domu...ale jsou to lži, už to chceme moc. Ani rodiče to neví. A ani nechci, aby o tom věděli. Nejsou zrovna ideálními rodiči a hned by to vykecali všem známým. Měli bychom z toho oba dost špatný pocity - já i manžel. Lidi okolo pak divně reagujou, litovali by nás a nevěděli by, co říct...to nechci. Dnes už mě vážně točí, když se mě někdo zeptá na miminko a já zase musím lhát. Dělám to nerada, ale říct pravdu - na to zatím nemám odvahu. Navíc si to už vůbec nepřeje manžel. Vidím na něm, že spermiograf by pro něj byl velkým utrpením...to máš velkou pravdu. Snad to ale nebude ani potřeba. Má hrůzu z toho, že zrovna jeho sperma by mohlo být nekvalitní...ale může se to stát každému, to je mi jasné. Každopádně je to párový problém a já to nehodlám házet na sebe ani na něj - to by byla blbost. Proto se snažím baštit vitamínky, abychom se tímto trápili co nejkratší dobu a brzy se nám podařilo otěhotnět.

Jen mám trošku obavy ze svých vejcovodů. Trpím občas totiž jejich zánětama. Asi před pěti lety jsem se pořádně prochladila a od té doby mě vejcovody občas zazlobí a zabolí. Mám obavy, abych neměla srůsty, ale snad je můj strach bezpředmětný. Asi se už dopředu zbytečně děsím. Možná toho čtu a zjišťuju zbytečně moc...až mi to škodí.

Tynko, musím ještě něco udělat v práci a pak valit, tak to teď utnu. V pondělí však můžeme vesele pokračovat :) Prožij co nejlépe tento víkend a nezapomeň sledovat!!! Držím pěstínky!!! Zatím pa, Iv*

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.