Takovy zaostaly chytry mam nejradsi. Jak ses naucila kadit, kdyz jsi byla mrne? Slo to samo, nebo uz tehda vedecky? Predpokladam, ze dietolog Ti urcuje, co a kdy mas jist, protoze sama nepoznas, ze mas hlad.
Prosim te, jak mi vysvetlis stovky zen, ktere v klidu porodily doma? A tisice otresnych pripadu na salech - protoze proc by se personal zdrzoval obtezoval ap. Je to kusovka, postrada to lidsky rozmer. Snad si to zazijes.
Není pravda, ze doktor ma dycky pravdu - a nejhorsi jsou ti nejchytrejsi. Jeden mi tvrdil po uraze kolena, ze meniskus - operace se nekonala, meniskus to nebyl, ale jiny by se operovat nebyl, byl dost presvedcivy. Jiny zase chtel byt chytry, tak povidal: a vidim, tady uz byla operace toho palce (na ruce). Rikam ze ne, ze ta jizva je od zehlicky. Chtel se ukazaz chytrak. Jiny mi chtel operovat vyrustek na holeni kosti, coz ukazal RTG bolaveho kolena. Samo o sobe kravina. Nikdy ale nechtel snimek druheho - co kdyz tam mam stejny vyrustek a problem nedela?
Znam pripad, kdy dite skoncilo na onkologii po trech letech po jipkach - vzdor vsem snaham rodicu vyloucit boreliozu. Podarilo se tesne predtim, nez mela zacit chemo. Chapes, o co tu slo?
Automechanikovi pujdes rozbit hubu, ty jako prvni, kdyz ti blbe spravi auto.
Předchozí