Taky me kazdy varoval at nechodim rodit do Mostu a i ja sama jsem znala nektere pripady kdy porody nedopadly dobre,ale myslim,ze je vsude neco!ja si nemuzu v zadnem pripade stezovat na prostredi ani na personal!dva tydny jsem prenasela takze jsem mela v pondeli 16.6 nastup na gynekologii.vecer mi zavedli neco na rozjeti,rano zase a to uz mi zacaly bolesti.byla jsem celou dobu pripojena na monitor, s krizovyma bolestma lezet na zadech,to byla vazne parada,ale abych to zkratila!bolesti trvaly 16h.po celou dobu se mi nekdo venoval a kontrolovali me i malou.at se dr.snazila,vubec jsem se neotvirala a nakonec se ve 22:30 ukazalo ze miminku dochazi kyslik takze jsem musela okamzite na cisarsky rez!moc me mrzi,ze si nepamatuji jmeno doktora,ktery rozhodl o sekci,anesteziologa,ktery byl velice mily,kdyz videl jak se klepu strachy a brecim tak me uklidnoval,hladil po tvari,proste byl moc milej i kdyz nemusel a taky sestricek,ktere byly taky moc prijemne!vsem bych chtela strasne moc podekovat,ze pomohli mne a zachranili moji holcicku!!take dekuji sestricce Romce z ARA,ktera se dozvedela o me operaci a byla u ni pritomna!mam ji rada a moc mi pomohla!Romco diky!...az na posledni den,kdy se zmatene propoustelo a nepohodla jsem se trochu s jednim lekarem a na nemocnicni obedy
bylo vsechno v mostecke porodnici v poradku!...jeste bych chtela podekovat detskym sestrickam,ktere mi pomahaly s kojenim!vazne jeste jednou vsem moc dekuji!s pozdravem Kolarova Eva s dcerou Elenkou!