V Budějkách jsem sice nerodila, ale mimísek sem byl převezen na neonatologické oddělení v kritickém stavu, díky včasné diagnoze a zahájení léčby panem doktorem Janem Smrčkou, starostlivou péči paní doktorky Sýkorové a sestřiček z ARA, máme syna
) děkujeme, malý byl na neonatologii necelý měsíc, já o 5 dní míň(čekala jsem na propuštění z porodnice, kde jsem rodila), za celou tu dobu nemám ani jednu negativní zkušenost, sestřičky na ARU byly příjemné a velmi lidské, na celém oddělení panuje velmi příjemná až rodinná atmosféra a zároveň vysoká profesionalita, na ARO jsem mohla v kteroukoliv denní a noční dobu ( třeba i ve dvě v noci), i sestřičky z mediálu byly super, kdykoliv byl sebemenší problém, tak se člověk mohl ptát a nikdy ho nikdo neodbyl, mimíska pak dostanete na pokoj i v inkubátoru (což je asi málokde, jestli vůbec někde jinde), velmi se zde propaguje kojení (kojily i maminky, co měly velmi nezralá miminka pod 27tt), s kojením Vám hodně pomohou sestřičky a laktační poradkyně, také ne všude Vám umožní pobyt s nedonošeňátkem hned od počátku, tady ano ( byly tu maminky i 3 a více měsíce), prostě kdyby se známkovalo oddělení neonatologie , tak je to 1 s * a ještě podtržená, děkujeme celému oddělení neonatologie za vše, co pro nás udělali