| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Jihlava

Rodila jsem v lednu, bylo to poprvé, navíc jsem téměř dva měsíce strávila na gynekologickém oddělení jihlavské nemocnice, protože malá "zlobila". Sestry i lékaři byli a jsou v pohodě, nestalo se nic, co bych jim za celou dobu "pobytu" mohla vytknout. Vlastní porod trval celkem dlouho, porodní asistentky byly velmi profesionální, příjemné a vstřícné, takže ani zde nemám nic, co bych mohla vytknout. Horší už to bylo na oddělení šestinedělí, to podle mě kazí dvě dětské sestry (starší černovlasá a mladší "s okem" - kdo na šestinedělí ležel, ví, co myslím). Možná zapracovaly hormony, ale tyhle dvě sestry mě dokázaly rozbrečet hned několikrát. Dostala mě poznámka jedné z nich těsně poté, co jsem s malou přišla na pokoj z porodního sálu. "Kojení. Vy už tady ležíte od včerejška. To jste si měla nastudovat. Nemám čas, je vás tady moc." Navíc mi malou přiložila k prsu až skoro po dvou hodinách. Ostatní personál, lékaři, sestry i sanitářky, byl vstřícný. Zvlášť paní doktorka Stretavská, tu si nemůžu vynachválit. Všechno je o lidech, žádná porodnice není ideální, v Jihlavě se dá podle mé zkušenosti porodit v celkem příjemném prostředí. Příště pojedu do Jihlavy znovu, když už vím, na koho si mám dát pozor, dokážu obě nepříjemné sestry (možná zavalené prací, ale podle mě neempatické a neschopné se se stresem vyrovnat) odpálkovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.