Ahojky Iv, tak konečně pár řádek ti napíši. Já si BT měřím v pochvě to jsi pamatuji, že jsi se ptala. Jinak já tu ovulaci mám opravdu posunutou, takže ´mě to čeká až příští týden. Jinak to opravdu rozhodně takhle rozháže antikoncepce. Maloá byla splozena 5-7 dní po očekávané menstruaci!!!! To si ta příroda zahrává viď_ Takže ten 14 den opravdu není pravidlem.podle menstruave jsem měla termín porodu na 6.3. a podle ultrazvuku na 28.3. a narodila se 30.3. Takže opravdu to pořádně vše slrduj, protože to tuleníčko vaše může být ve špatnou dobu.
Jinak ty kuličky od homeopata jsem si vzala a pokračuji s vitaminama dál. No uvidíme.
Netrap se tolik s okolím, řekni, že až to bude, že jim to určitě povíte, ale teď přestavujetea máte dost starostí a že na miminko je potřeba klid a zázemí- na tom přece není nic špatného. A klidně na rovinu řekni, že jsou ti ty otázky nepříjemné. Lidi jsou někdy zlí, závidí i spokojenost v manželství atd... Vždyť to znáš. Nejvíc tyhle lidi dostaneš když budeš v pohodě. Jinak s těmi rodiči. Nevím a ani se do tvého soukromí nebudu plést, ale nikde to není ideální. Já už tatínka nemám a hrozně mi to schází. Dcera ho ani nepoznala aje mi kolikrát hodně smutno. Mamka je v pohodě, ale také měla krizi, ale říkám si, život je jen jeden tak si ho všichni musíme užít naplno. Jednou máš manžela a vytvoříte si hnizdečko, budete mízt svištíky a uvidíš, že vše budeš brát s nadhledem. Tak se tím okolím opravdu netrap a mimísek přijde!! Neboj jen ty nervíčky podpoř kouskem čokolády a netrap se. Tak já dnes zase končím, těším se na zprávičku a držím palečky a hlavně klid a buď v pohodě. Četla jsem teď poděkování Aleně, že jedna ze snažilek po 8 měs. otěhotněla díky tomu sledování!
Tak do toho zatím pa Týna
Předchozí