Ahojky!
Já mám doma už třetí mimčo - Martínek se narodil v ČB letos v červnu. Vana opravdu není v celém areálu, ale sprchu je možné využívat kdykoli. Sestřičky do ní ochotně dají i míč. Pokud uvažuješ o epidurální anestezii tak s tím příliš nepočítej. Já se jí nedočkala ani jednou, ale nutno říci že vždy se to tak nějak nestihlo. Každopádně ji nedostaneš dokud nezaplatíš a budou tě přemlouvat abys od tohohle požadavku ustoupila. Musím říct, že mezi prvním a třetím porodem se řtam hodně změnilo a pesronál na sále byl milý. Ovšem mám pocit, že to člověk jinak vnímá jako vyplašená prvorodička a jinak jako "protřelá" matka. Na šestinedělí se občas stane, že setřičky ti dají úplně protichůdné rady a potom se zlobí že člověk neposlechl, ale to je celkem vyjímka. Každopádně velká deviza pro tebe, pokud půjdeš do porodnice bez zbytečných romantických představ - ušetříš si zklamání. I když je personál fajn, je to pro ně očividná rutina (i když se snaží aby to nebylo vidět, alespoň většina)a zázrak příchodu miminka na svět vnímají podstatně méně citově než maminka.Když budeš chtít klidně se ozvy nan e-mail. A hlavně se neboj..... (to je ale rada, co:)
Předchozí