Milá Týno,
S tím těhotenským testem jsem to do soboty pochopitelně nevydržela! Byla jsem tak napjatá, že jsem si ve čtvrtek četla tady na rodině články o těhotenských testech a běžela si do lékárny koupit takový, který se pouze ponechá v proudu moči!! Psali tam 8-10 sekund, ale já jsem ze sebe v tom napětí dostala tak 8, 10 kapek..:o)a pak už jsem jen pořád dokola počítala do dvou..:o)) ........ jsem T Ě H O T N Á!!! Dnes by mělo mít mé těhotenství 5 týdnů a 1 den!!!!
Ve čtvrtek jdu k paní doktorce, už se nemůžu dočkat! Jen doufám, že je a bude vše jak má být! Chci se Tě zeptat, jestli už je ta správná doba k návštěvě lékaře?
Jsem strašně sťastná a zároveň mám obrovský strach o naše miminko... Co mám dělat nebo nedělat v těchto prvních dnech? Co můžu čekat u paní doktorky? Na co se připravit? Co vzít s sebou?
Dnes jsem se konečně první noc vyspala..:o) Nemohla jsem z toho ani usnout ani dospat rána. Zato přes den bych usla snad i ve stoje..
Palečky drž, prosím, dál. Budeme to potřebovat. Moc na Tebe myslím a přeju Ti co možná nejplodnější cyklus se šťastným koncem!!!!
Pavla
Předchozí