| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Jihlava

Zdravím všechny maminy - i budoucí:-)
24.6. v den "StÁvKy" jsem v jihlavské porodnici po 11 hodinách bolestí porodila dcerku Esterku. Nebudu popisovat, jak to probíhalo, každá, co to má za sebou ví, že to není "med lízat". Můžu jenom napsat, že to opravdu stálo za to, držet a najednou mít svého malého človíčka. To se fakt na všechnu bolest zapomene. Manžel prohlásil, že po tom, co mám za sebou vypadám dobře, jak když přijdu z nákupu z Tesca, to mě pozvedlo natolik, že jsem prohlásila, že si to klidně dám ještě jednou. A to dám a určitě zase v Jihlavě. Co na tom, že porod doprovázela komplikace, že mi po propuštění prasklo šití, to důležité není. Důležité pro matku je mít zdravé dítě.
Já osobně jsem tam nebyla proto, abych kritizovala, jestli je vybavení staré, sestřičky takové a makové... Já tam šla odrodit a to jsem za pomoci pana profesora a Dr.Stretavské zvládla. Pomohli mi přivést na svět a do našeho života nový život. Moc jim touto cestou DĚKUJI!!! Musím poděkovat taky všem PA, které kolem mě "lítali" pořád s úsměvem na tváři a to Vám opravdu v tu chvíli tak pomůže. Lidský přístup, to rodička potřebuje. Taky chci poděkovat sestřičkám na odd. 6nedělí a Dr. Janouškové, jsou skvělé, někdy toho mají opravdu moc a proč by to zrovna tady mělo být jiné. Tak jak na úřadech, obchodech a pod. i tady jsou to jen lidi s nárokem na lepší, či horší náladu.
Všem: panu profesorovi,Dr.Stretavské,Kotrbové,Herboltové,Dr.Dvořákovi,Kafkovi... chci moc poděkovat a popřát Všem hlavně pevné zdraví a ať jsou tady pro nás tak jak doposud.
A pane profesore, jen díky Vám je radost rodit v jihlavské porodnici, vedete to opravdu moc dobře, jen tak dále a doufám, že se tak za 2-3 roky opět potkáme. Doufám ale, že ne na porodním sále, stačilo by u vizity:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.