Ahojky,
ta chata je supr nápad - kéž vám ta příjemná změna přinese své ovoce...!!
S námi je to složitější. Nemáme teď peněz nazbyt - opravujeme starý domeček. Nejsou peníze, ani čas. Tudíž nebude ani žádná dovolená. Člověk by si řekl, že při takovýchto starostech přestanu na mimi myslet, ale kdepak...Sice nad domečkem často přemýšlím a řešíme různá dilemata, ale mezitím mám spoustu příležitostí si vzpomenout na své velké přání...zvlášť, když jdu po ulici a vidím maminy s břichama, kočárama nebo už s malýma capartama...je to utrpení a někdy se mi chce opravdu dočista brečet...asi to znáš. Takže příležitost - někam si vyjet - není :(
Navíc mi manžel v neděli na týden pracovně odjede!! Budu mít zrovna 14. den cyklu a pokud se do té doby OVU nedostaví, mám tento měsíc prohráno. Vidím to bledě, minule jsem OVU měla 17. den, takže to bych šanci neměla. Ale co, nechci z toho dělat závod s časem. Prostě mimi přijde, až bude ten správný čas. Sice je to čekání úmorné, ale snažím se "držet".
Každopádně se nám oběma s příchozími dny otevírá nová šance! A to je přece skvělé! Snad i ty vitamínky sehrají svou pozitivní roli. Prožijte si ten víkend krásně! Budete mít alespoň s partnerem dostatek času jeden pro druhého, na společné procházky, povídání i tulení... :) Držím mooooooc pěstínky!! Zatím pa, Iv*
Předchozí