Váš ortopéd měl pravdu a zbytečně svou dceru trápíte.Navíc geny neošálíte. Já od dětství jsem chodila špičkami k sobě ,do šeti let jsem nosila tvrdé kožené boty obuté naopak aby tlačily šlapky na druhou stranu. NEPOMOHLO TO. Skutečně až jsem byla větší začala jsem si sama /protože děti se mi smály/ dávat pozor na to jak chodím a naučila jsem dávat špičky správně. . Akorád když jsem hodně unavená tak dávám špičky k sobě.
A co víc když se mi narodila dcera tak dávala špičky taky k sobě,ale poučená svoji zkušeností jsem ji nechala a postupem času stejně jako já se sama se svým vědomím naučila chodit rovně. Dnes je dospělá a žádný probém s chůzí nemá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.