Naprosto souhlasím. Taky jsem s mladším synem cvičila a bylo to hrozné období plné křiku, nepohody a pláče. Tehdy čtyřletý syn chtěl cvičení vyzkoušet a už nikdy to nezopakoval, protože tvrdil, že to BOLÍ! Takže řečem o nepohodlí nevěřím. Už jsem tu jednou psala, že se dosud nikdo(!) nezajímal o dopad metody na psychiku dítěte, za celých těch 60 let. A při představě preventivního cvičení se mi otvírá kudla v kapse. Chápu, že asi podráždím vděčné maminky a zaryté zastánkyně metody, ale já k nim po zkušenostech patřit nemohu. Zveřejněný článek je dokladem jakékoli absence individuálního přístupu k těžce nedošenému dítěti a dokonale ignoruje další existující metody.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.