Máme prcky rok od sebe a mladší byl pořád nějaký zaseklý.Dr. mi tvdila, že se narodil brzo (37+6) a proto to tak je.Když ve 4 měsících ještě nezvedal ani hlavičku, začala jsem to řešit jinde a dostali jsme se na rehabku. Tam nám řekli, že jsme přišli na poslední chvíli.Bylo to náročné, hlavně s malou(tou starší)byla taky ještě skoro mimčo a nechtěla nás nechat cvičit.Křičela, skákala na nás a tak.Skoro jsem to vzdala a pak jsem našla článek o mamince trojek, která cvičila všechny tři a to mi dalo sílu.Takže hlavně to nevzdávejte.Je jedno, jestli by pomohlo i kdyby jste nic nedělali, ale proč to zkoušet?NEMUSÍ TO VYJÍT.A pokud se Vám něco nezdá, klidně buďte hysterky a jďete si za svým.:)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.