Vážená paní,
dovolila bych si nesouhlasit s vaším tvrzením, že oční vada je indikací k SC. Mám téměř osm dioptrií a možnost císaře v mém okolí téměř ani nenaznačili. Nutno podotknout, že mám jednu z nejlepších očníc lékařek v České republice (MUDr. Gollovou) a velice schopného gynekologa se dvěma atestacemi. Tato hypotéza patří téměř do středověku (jen doufám, že sama nejste lékařka!!). Porodlila jsem v pohodě přirozenou cestou. Co se kontrakcí týče, také to lze těžko odhadnout. Měla jsem slabé kontrakce 24h, které mě téměř neobtěžovaly, ale dítě jsem porodila následující den během půl hodiny. Každá rodička to prostě cítí jinak.
Žábě děkuji za krásný a vyčerpávající článek, také mám v plánu ještě dvě děti, tak alespoň můžu čekat, že to nebude stejné jako teď. Docela sem se nasmála. Samozřejmě souhlasím i s některými kritikami lékařského personálu- Když se tomu nechtějí věnovat zodpovědně a tak aby to bylo příjemné pro rodičku i dítě, tak ať jdou radši do ambulance. O krmení před kojením ....to není jediný případ.Lucka
Předchozí