| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem si vychutnala mateřství...

Ahojky.S tím kojením tě asi zklamu.Já jsem bohužel ani jedno z těch tří nekojila dýl než 6týdnů-prostě to nešlo,ne že bych nechtěla.Ale ačkoliv jsem jistě v dnešní době pro hromadu matek kojících první ligu odsouzeníhodná,nemyslím že by to na dětech zanechalo nějaké následky.Důležité se je jim dát cit a pomazlení a to jde i s lahví:Jinak moje sestra kojila holčinu do 7.měsíců,potom přešla na lahev a bylo to v pohodě.Asi záleží jak to ty sama budeš chtít a cítit.Mě třeba i vyhovovalo,že jsme se mohli v noci vystřídat s manželem u krmení a taky na mě nebyla Kačka tak závislá.Jinak ted máme asi takový jídelníček:Ráno sunar,na svačinu jogurt(smetánek,tvaroh)Na oběd zeleninu(všechny druhy uvařit a namixovat)+sunar,na svačinu odpoledne přesnídávku,večer kaši,nebo sunar.No a ještě pořád se budíme občas v noci na sunar-jak kdy.Ale koupeme a ukládáme se k chrnění nejpozděj do 18(spíš dřív),takže na ten sunar se budí potom tak kolem 23hodiny.No a to je zatím vše co je ochotná sníst.Ještě do toho přes den šoupnem pár piškotů.Doktorka tvrdí,že takhle je to v pořádku,tak nevím.Ale i kdyby to nebylo podle příruček,nikdy jsem se neřídila tabulkama pro vývoj,nebo těma co mají jíst.Takže asi to taky záleží na tobě a Viktorce co jí chutná:))))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.