Ahoj Edito,
U Apolináře rozhodně nástřih automaticky neprovádějí. Rodila jsem zde koncem května svoje první dítě a jsem z této porodnice naprosto nadšená.
Já jsem nástřihu bohužel nevyhnula, ale až poté co se paní doktorka snažila hráz rozmasírovat a teprve když bylo jasné, že dítě opravdu neprojde pustila se do nástřihu. Jinak veškerý personál jak u porodu tak na oddělení šestinedělí byl naprosto fantastický. U porodu se mnou byl samozřejmě tatínek. Paní doktorka a dvě PA mě (nejen mě) neustále chodily kontrolovat, zda je vše v pořádku, několikrát mi masírovali záda, přinesli míč až na pokoj. Protože jsem se moc neotvírala (přes tříminutové kontrakce) nabídla mi paní doktorka vanu. Byla to obrovská úleva a hlavně jsem se v ní během hodiny otevřela tak, že jsem šla okamžitě rodit. Všichni mě neustále hrozně povzbuzovali a chválili. Stejné to bylo i na oddělení šestinedělí. Všechny sestry moc trpělivě pomáhaly a vysvětlovaly a to i přesto, že v té době byla zavřená porodnice Podolí a Motol, takže Apolinář doslova praskal ve švech. Musím běžet protože se začíná ozývat náš drobeček, ale určitě chci poděkovat veškerému personálu této porodnice.
Předchozí