Ahojky.S tím srovnáváním dětí máš docela pravdu.Naše Tereza bylo takový stvoření co stálo dřív než sedělo,hodně brzy chodila,mluvila jako trhovnice celýma větama.Zato nespala,ječela,vztekala se.Kubík byl takový miloučký medvídek a pravý chlap-nacpat si břicho,5krát za den si hodit šlofíka,byl rád že vůbec v těch 10měsících usedí,natož aby lezl,nebo se alespon plazil!To si lehl na břicho a plakal dokud mu to segra nepodala.Chodit začal ve 13měsících,to Terka už v tý době mohla jít pochod Praha-Prčice!A když píšu začal,tak opravdu začal-krok sun krok!No a dneska je Terda líná jako bernardýn a Jakub je dlouhá vylítaná tyčka která usedí jen u počítače v klidu a ač v učení exceluje,tak mi nosí poznámky že neustále hopsá a hopsá.Terka když po ní něco chci,tak se mě s tím svým pubertálním výrazem zeptá:A není to náhodou pohyb?to já nemůžu!:No a naše Kačka to je kombinace obou.Nedělá nic,jenom sedí a to ještě jen v případě,že nic nechce,protože pak jde hned na nos.Když jí dám na břicho,tak začne řvát,sem tam nadhodí prdelku ale to je tak vše.Zato jí pusa jede jako starý bábě,hodně si sama zahraje a je děsně spokojený človíček:)Taky se sadomasochisticky koukám na děti co lezou už v jejím věku,nebo alespon pěkně seděj,ale pak si řeknu,že jsem fakt prdlá,že ona sama nejlíp ví kdy jí co půjde.Jinak na jídlo se budí taky ještě tak v těch 23hodin-plus-minus.Ráno ale vstává tak kolem 5hodiny,pak jde spát tak v pul8když odejdou dárečci do školy.Tak v 9je vzhůru a jdem ven a pak zase tak v těch 12jde spát.No a koupem tak n těch 17 a jde už spát natvrdo!Někdy ale je unavená a do těch 17nevydrží,tak ji šoupnu třeba ještě odpoledne tak na pul hodiny a o to pozděj koupeme.Od toho koupání už s tím jedním jídlem spí do těch 5,ale taky někdy dost blbne!Zkoušeli jsme jí dávat spát později v bláhové naději že bude ráno spát dýl a stejně vstávala v těch 5,takže je to prašt jako dej ránu:)Naštěstí sice vstane v 5ale neječí,jen povykuje a vyvolává a hraje si.Alespon to!!Tak budu končit-přeju v rámci možností(počasí)hezkej den!
Předchozí