Pane Holan,
je to uplne stejne jako u nas pred deviti mesici.Syn pres den nespal vubec,ani v porodnici,v noci tak sest,sedm hodin.Pres den se vyspal jedine tak pri kojeni(protoze jsem nemela zadne zkusenosti,nechavala jsem ho pit i hodinu!)a jakmile jsem ho polozila,zacal kricet a nic nepomahalo.Byli jsme uz tak vycerpani,ze jsem asi ve trech tydnech zacala prikrmovat nutrilonem,abych si v noci mohla odpocinout a nakrmit manzel.Mleka jsem mela malo,neslo mi odstrikavat.Bohuzel syn zacal v sesti tydnech me prso odmitat,ale zase se uplne uklidnil,spinkal i ctyrikrat denne a skoro celou noc(pil dvakat za noc,nekdy se vzbudil jen jednou.)Mozna to bylo tim,ze mel mleka opravdu malo a nestacilo,mozna ne a a vsechno by se treba spravilo i bez umele vyzivy,nevim.Ale vim,ze tenkrat uz jsem byla uplne vycerpana,spala jsem tak dve hodiny denne a navic jsem brala antibiotika,protoze jsem byla nemocna.Takze jsem byla rada,ze konecne prestal plakat a u nas doma se vse uklidnilo.Nektere maminky se porad divi,ze jsem kojila jen sest tydnu a tezko muzu nekomu vysvetlit,jak mi bylo a vlastne nam vsem.Moje nervozita se urcite prenasela i na miminko.Takze zkuste vydrzet,vetsinou ten velky plac skonci kolem sesteho tydne.A urcite zajdete k lekari,jestli nenajde jinou pricinu.Uvidite,ze se vsechno zlepsi a potom uz se budete z miminka jen radovat jako ja.
Předchozí