Dobrý den Karino, jmenuji se Petra a jsem studentka porodní asistence, možná jste tu narazuila na moje příspěvky a prosby týkající se pomoci mi s názory Vás jak a kde jste rodili. Jsem ráda, že jsem narazila na Váš příspěvěk o Apolinářské porodnici a hlavně o dobrých slovech o panu doktorovi Michalovi Kouckému, prootže připravuji bakalářskou práci a našla jsem si pana doktora na internetu a měla tu čest se s ním i osobně setkat a popovídat s ním o svých představách o bakalářce musím s Vámi plně souhlasit o vašich slovech, jakými jste pana doktora charakterizovala, ochotný, milý a super určitě a jsem ráda, že se s Vámi můžu podělit i svými slovy a hlavně Váš příspěvěk mi zase dál pomohl k mému výzkumu. Děkuju. Petra, budoucí porodní babička
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.