Myslim, ze vsichni zucastneni teto diskuse souhlasi s tim, ze na kojeni je treba klid ! - kazdy z nas napsal - "ze vyhleda co nejklidnejsi misto, s co nejmene lidmi" myslim, ze o tom neni potreba diskutovat.
Urcite nikdo z nas nechodi zamerne kojit do Tesca, nebo k tomu vyhledava hlucnou hudbu a blikajici svetla..
Pokud nekdo travi svuj zivot s mrnouskem vlastne doma, na nakup si skoci vedle do samosky a na prochazku do nedalekeho parku, pak se asi moc nesetkava s podobnymi situacemi.
No ja samosku vedle domu nemam, napr. nakup je pro mne zalezitost na cele dopoledne.
A ted kdyz budu mit zanedlouho druheho potomka - budu opet kojit - tak to bude takovy nakup vcelku velice zajimave dobrodruzstvi...Uz vidim, jak nechavam nakup v kosiku, letim do auta, dcerku za ruku, mimco v naruci - nakojim v naprostem klidu bez hluku a pak jdu opet nakupovat (no jenom abych tam takhle nestravila cely den:-)))))
Nevim co budu delat, kojit nekde mezi regaly se mi teda asi chtit nebude, ale urcite se mi to podari nejak vyresit - at uz to bude ona zkusebni kabinka, nebo detsky koutek v oddeleni detskeho obleceni...No treba to vzdycky vyjde, ze ten nakup stihnu mezi kojenim....:-))
Předchozí