Zuzano,
ja ziji v UK a k tvemu prispevku, kdy chodit ven s malinkymi detmi.
Ano, tady funguje to, ze porodnice je "otevreny" dum, a kdokoliv prijde (myslim z tvych navstev), tak si miminko muze nejen pochovat, opusinkovat a cokoliv (samozrejem, kdyz mu to maminka dovoli). Moje holcicky mely prvni navstevu po 4 hodinach po porodu, ... no a pak se dvere cely vikend netrhli .... myslim, ze si je pochovalo zhruba tak 10-14 lidi. (Jo a pres kytky jsem se ani ja ani sestra ani dktor v mem pokoji nemohli ani hnout, proste jsme bydleli v kvetinarstvi).
Ven;" krome prevozu z porodnice, krome zahradky (coz bylo ihned) jsme sli, kdyz holkam bylo 9 dni. Do Regensts parku na celo-odpoledni prochazku.
Shrnuto - proste tady se chodi s detmi ven, mezi lidi okamzite. Deti tady nejsou v zavinovackach (ani je tu neprodavaji) a ani v hlubokych kocarech (shanite jen velmi tezko). Proste novorozenec je tady bran okamzite jako normalni dite..... jen jedno, na sve holcicky jsem nechavala sahnout pouze lidi, (pribuzne) o kterych jsem vedela, ze si prave umyli ruce. Na ulici jsem ostatni odhanela.
Předchozí