Dobrý den chtěla bych všem doporučit Roudnickou porodnici.Byla jsem přijata do porodnice 29.května na vyvolání porodu pro přenášení.30.května ráno mi začali vyvolávat porod.Porod se rozjel kolem poledne a malý byl na světě 14.55hod. U porodu jsem měla dr.Hroudného a sestřičku u které si nepamatuji jméno.Jejich přístup byl velice profesionální a já si je nemohla vynachválit.Na porod vzpomínám v dobré a dokonce dvě hodiny po porodu jsem říkala manželovi,že za dva roky si tu odrodím tu holčičku,když teď to byl kluk.Celý pobyt v porodnici byl skvělí,i když se malinko protáhl,kvůli malého žloutence.Lékaři i sestry jsou velice příjemní a ochotní.Roudnickou porodnici všem vřele doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.