Ja jsem taky prijela do Vrchlabi trochu predcasne.Byla jsem prvorodicka a tak jsem ze vseho byla docela vyhoukana. Protze jsem z Hradce Kralove a nemocnici mame pres ulici,sli jsme nejprve tam, kde nas pani doktorka uz chtela prijmout, pry, ze to uz asi zacina. Jenze ja chtela do Vrchlabi a tak nam pani doktorka rekla at tedy uz vyjedem. Ve Vrchlabi me rekli, ze je mozne, ze uz se k porodu schyluje, ale muze to treba jeste nejaky den trvat. Ale protoze jsem jim rekla, ze nejsem zdejsi tak nas bez problemu ubytovali na nadstandartu a ze se uvidi.Byli jsme tam dva dny a porad se nic nedelo. Musim, ale rict, ze bylo moc fajn, ze jsme mohli kdykoliv odejit ven, chodit po meste, zajit si na dobrou veceri atd. Nikdo nas nenutil byt na pokoji, spis nas i sestricky nutily aby jsme se chodily projit. Po dvouch dnech, uz jsem toho ale mela temer plne zuby, pripadal jsem si jako simulant, protoze se stale nic nedelo a tak jsme si s pritelem rekli, ze pojedeme domu a uvidime. No, ale malej broucek to asi slysel a rek, ze to teda ne. Takze kdyz jsem se postavila odhodlana jit za sestrou a rict ji o nasem rozhodnuti, tak me pred sesternou praskla voda a nikam se nejelo :o)
Musim rict, ze to ve Vrchlabi bylo moc fajn, i ty dva dny co jsme jen cekali se vsichni chovali krasne a nikdo se netvaril jako by jsme tam byli navic.
Předchozí