Jsem ráda Irčo za tvůj příspěvek.Ptala jsem se dříve jestli nějaká maminka nemá zkušenost s roudnickou poronicí a nikdo se neozval.Začala jsem si o ní něco zjišťovat protože se mi líbila na internetu.Dříve jsem rodila na bulovce,ale tam je plno a já po posledním hrozném porodu se zařekla,že tam už rodit nebudu.První porod na bulovce byl paráda,fakt jsem si to užívala,chytla jsem výbornou doktorku.Druhý porod byl děsnej,celej porod jsem tam byla jen já a manžel a když se něco dělo tak jsme museli shánět personál aby se na mě vůbec podívali.To jsem tam rodila jediná.Pan doktor byl otrávenej a arogantní.Teď jsme se jeli podívat na porodnici v roudnici osobně a moc se nám tam líbilo a sestřičky byly moc ochotné tak to snad vyjde a porod bude v pohodě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.