ahojky no kortikoidy jsou v tehotenstvi nebezpecne, ale ja se nachazim v takovem stavu, kdy nic jineho nepomuze.Normalne bych zustala s tim na nemocenske. Nemam je tak silne a nesmimi se s nima mazat kazdy den.Na vetsinu prirodnich veci jsem alergicka a ekzem se po nich jeste zhorsi. Ten olejicek k pozivani co mi napsal ma byt na zklidneni tak jsem zvedava. jinak na mokvani mi napsal Tanno-hermal lotion. Stal 140kc a je k dostani v lekarnach a pomohl mi. Jinak olejicky na koupani jak tu nekdo psal taky nemuzu a po vecech z thc se osypu. mozna kdybych sehnala neco cerstveho jenze to nas stat zakazuje a odsuzuje-coz nechapu, kdyz to nekomu muze tak zazracne pomoc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.