Milé nastávající maminky, Já jsem na Bulovce rodila 8.3.08 mám zdravého chlapečka Toníčka . Byla jsem tam registrována od 34týdne. Na porodní si vcelku nemohu stěžovat byli tam moc příjemné porodní asistentky i lékaři byli fajn.Chodili nás kontrolovat každou chvilku + monitor . K dispozici jsme měli balon a do sprchy jsme mohli kdykoli a na jak dlouho jsme chtěli. Můj porod se trošku na poslední chvíli zkomplikoval a tak musel být ukončen císařem ale nemohu si na personál stěžovat.Na šestinedělce měli plno tak jsem ležela na gynekologii ale i tam byl personál skvělej .Sestřičky z novorozeneckého za mnou docházeli pravidelně a poradili s kojením i jak pečovat o nalité prsa.Dostanete balík vložek plínky pro mimi na den 8 plen stačilo to akorát jsem měla svoje vlhčené ubrousky .Jinak oblečky na mimi dostanete . Návštěvy jsou oficiálně od 15 - 18 h ale i dopoledne i v pozdějších hodinách se mohlo navštěvovat .Jen jídlo bych vytkla ale myslím že je to v nemocnicích všude stejné . Kdybych se měla znovu rozhodnout kam jít rodit rozhodla bych se stejně . Všem budoucím maminkám přeji rychlý a snadný porod a hlavně zdravé miminko !!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.