| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Životodárný hlen aneb Symptotermální metoda I.

Ahoj Týno,
včera jsem na sonu viděla svého Drobečka!!! Jsem tak šťastná!!! Paní doktorka jen procedila mezi zuby: "Je tam mimino." A já na tu větu už nikdy nezapomenu. Nečekala jsem, že to bude tak silný prožitek.
Když tak nad tím s mým milým přemýšlíme, máme dojem, že náš Drobeček je "prstíčkové" miminko. Přečetla jsem si tady na rodině článek o takovém hlazení čípku po milování a je dost možné, že nám to pomohlo. Doporučuju přečíst článek a zkusit!
Za tři týdny jdu znovu na sono. Paní doktorka říkala, že tam teprve uvidí víc. Jestli roste a je v pořádku, a tak. Moooooc se těším.
Cítím se docela dobře, až je mi to podezřelé. Možná je to tím, že jsem byla před tím vyšetřením nervozní a tak se ty příznaky ještě umocnily. Taky jsem někde četla studii, že nevolnosti jsou do jisté míry ochranou miminka před potratem. Nevím, co je na tom pravdy, ale od té doby je prožívám mnohem lehčeji.
Týno, taky na tebe myslím a držím ti palečky. Přeju ti pěkný víkend a ať už to snažení brzy zúročíš.
Pavla

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.