Ahojky, 19.7.jsem na Bulovce, díky skvělé péči a úžasné podpoře porodní asistentky paní Krocové, která byla prakticky celou dobu se mnou, a paní doktorky Sýkorové, přirozeně porodila svého druhého chlapečka. U tohoto porodu jsem měla stejný problém jako u prvního - rodila jsem před třemi lety v Brandýse nad Labem, a mít tenkrát takovouto péči, věřím, že bych na císaři nezkončila :o( Navíc, za celou dobu co jsem na Bulovku docházela, jsem se na porodním vždy setkala s až neuvěřitelným zájmem, při všech vyšetřeních, každý kdo šel okolo, se usmál, zeptal jak je, oslovují "mamino", ne příjmením...prostě krásné a důstojné prostředí, pokud budu ještě někdy rodit jedině tam. Na oddělení s mrňousky je to horší, hodně mamin, ale většina sestřiček je příjemná, jídlo celkem dobré. Jediný problém je v pokojích. Připlacené jsou po rekonstrukci celkem co jsem viděla fajn, ty klasické jsou staré ještě komunistické, pro 2 pokoje 1 koupelna (tzn. pro 6 ženských), ale dá se to vydržet, pak snad ještě dva dvojlůžáky se svojí koupelnou (je to o štěstí, co se chytne), ale to se dá vydržet a navíc si člověk i pokecá :o)) Bulovku vřele doporučuji!!!!
Nechci Brandýsu křivdit, nyní je to možná jiné (za ty 3 roky se změnil majitel i primář porodního), ale velký problém vidím v tom, že jako malá nemocnice má "v akci" pouze jednu porodní asistentku. A pokud se sejdou dvě či více maminek najednou, nedostane se jim takové péče. A druhé je, že Brandýs nemá novorozeneckou JIPku. V případě problému odvezou mimi stejně na Prahu....
Každopádně všem budoucím maminkám přeji hodně štěstí, pohodové těhu, a co nejrychlejší a nejhladší porod :o)))
Předchozí