Ahoj Týnko, díky za milou podporu.Delší čas jsem se sem nedostala, tak to napravuji.Díky moc za tip abych si našla tady na rodině v tom vyhledávači ten můj neslavnej prolaktin.Už mi to ted naběhlo tak se hned vrhnu na čtení.I když jsem se snažila minulý měsíc tak jsem to nakonec dostala a ještě se zpožděním.V duchu jsem už druhý den při zpoždění jásala ale čtvrtý den byl deprese.Tak mne ta snaha ted čeká nanovo.Četla jsem tu zajímavý článek "prstíčková metoda" od Veroniky a moc mne zaujala tak ji ted vyzkouším. Investovala jsem ted navíc i do ovulačních testů abych to přesně odhadla kdy je ten nejlepší den tak jsem začala včera kdy byl 14 den a zatím to nevypadá na ovulaci.Máte někdo s těmito testy zkušenosti.Mám jich v krabičce 6 a stálo to 37O,- je to stejnej princip jako těhoten.test.Tak tomu věřím...To jsi mne přakvapila s tím jak nebo spíš kdy jste splodili cvrčka - 5dní po očekávané MS? No v létě si nechám nabrat prolaktin a uvidím co dál.Ty máš zatím jen jednoho caparta? My máme 9.7 svatbu, těším se ale víc než to budu prožívat snad brzy dvě čárky na těhot.testu. Přála jsem si do léta tak holt budu si muset asi ještě počkat, nechci si už dávat každý měsíc naděje a zbytečně.Ale copak to jde, nemyslet na to? Jinak všem přeju krásné dny a zase zavítám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.