Milé nastávají maminky, pokud bych vám měla sdělit dojem z mého pobytu na porodnickém odd nemocnice u milostrdných bratří tak ho mohu nazvat jen jakou ukázkový..co se průběhu porodu týče, byli naprosto respektovány moje přání a požadavky, nikdo mi nic nenutil, ani nepřikazoval jak mám dělat, přístup porodní asistentky byl velice profesionální, taktní a zdvořilí...opravdu mohu říct, že líp jsem si už svůj porod a jeho průběh nemohla představit..i odd šestinedělí bylo pohodové...jsem spokojená..a příště volím určitě milosrdné, ale pokud mphu říct svůj názor..víceméně je jedno kde budete rodit, je to jen o lidech, o tom kdo má zrovna službu a kdo se jak vyspal, někteří jsou profesionálové za každých okolností, jiní bohužel ne..a to už je na svědomí každého..(mohu potrvdit sama z vlastní praxe..jsem zdarvotní sestra) takže hlavně myslete na to že jdete rodit svoje miminko a od nikoho si nenechte tuto nejkrásnější životní chvíli zkazit..slušně si trvejte na svém, na tom jak to sama cítíte a porod bude krásný..moc vás zdraví a všem budoucím maminkám drží palce Soňa s dcerou Nikolkou
Předchozí