Ahoj Silvo Jsem rada, ze nejsem sama, ktera v tehotensvi vsude vsechno zapomina, ztraci, a vubec nevi kde a jak. Ja jsem jeste ze zacatku tehotenstvi byla hrozne mimo, na ulici jsem nekolikrat skoro vlitla pod auto, nekam jsem dosla a nevela jsem co tam chci. Asi mi mimi nejak zatemnilo mozek a ja se vznasela v oblacich daleko od reality vsednich dnu. Tento pocatecni stav se srovnal, ted pred auty nestiham na prechodech utikat, ponevadz jsem jako kulicka a tim padem malo pohybliva. Hela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.