Když jsem byla těhotná a četla jsem si příspěvky a názory na Podolskou porodnici, často jsem seděla se skříženými nohama u netu a chvílema se i bála. Ale opak byl pravdou, svoje první těhotenství jsem měla rizikové a strávila jsem v Podolí více než 6 posledních týdnů, i přesto že vyvolávaný porod trval 23 hodin se ke mě všichni chovali mile a hlavně profesionálně. Po dvou letech jsem si těhotenství zopakovala a v prosinci 2003 jsem znovu rodila v Podolí, tentokrát naštěstí bez předchozí hospitalizace a porod trval asi 1,5 hodiny - byl to úžasný zážitek na který s manželem niky nezapomeneme. Chtěli bysme touto cestou ještě jednou poděkovat panu doktorovi Turynovi, který nám pomohl přivést na svět naše dvě sluníčka. Chování pana doktora i porodních asistentek bylo nadmíru profesionální a opravdu velmi milé. A proto můžu opravdu od srdce doporučit ÚPMD jako správné místo, kde přivést na svět své dítě. Porodní sál vypadal pěkně a poporodní oddělení taky. Všem držím palce, těště se na své děti a užijte si jejich příchod na svět!!! Lucie
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.