| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice

tak já tam rodila před 2 týdny, nakonec z toho byl císař,,,ale asi jsem tam potkala i tu protivnou PA, zaváděla mi cévku a velmi se zlobila,že nejsem uvolněná,když jsem jí říkala,že mě to zavádění prostě bolí,tak nechutným tónem mi oznámila,že to bolí všechny,ale prostě to musí udělat,,,,vadil mi zejména ten tón,kdy jsem se cítila jako pětiletý fracek, jinak porod byl ok, jen než sehnali anesteziologa, tak jsem musela trpět hodinu a půl při 2 minutových kontrakcích,,,,ale asi to bylo nutné,,,

a ještě k dokrmování,,,,císaře jsem měla v 22:30, mimi jsem chtěla hned ráno, ale sestra / ta z porodního/ se na mě hned obořila, stylem, kterým mi naznačovala, že pochybuje o mém psychickém zdraví,,,,že prý mi ho přinesou jen ukázat a pak odnesou,že se o něj nedokážu postarat,když se nemůžu ani zvednout z postele,,naštěstí jsem se dlouho připravovala na takové protivy a stála jsem si za svým, i když jsem u toho brečela,,,,řekla jsem jí,že na přiložení, přebalení apod. si zavolám sestru z novorozeneckého,,,,tak se na to tvářila dost divně,,,,byla to jediná sestra, co měla titul Dis., taková manekýna bez citu....

a to dokrmování,,,,malou mi dokrmili 2x ale zeptali se mě na to,,,asi měli strach,,,ale kolegyni, která tam byla se mnou mimi dokrmovali nutrilonem bez toho aniž by ona o tom věděla, naštěstí nedokrmují z láhve, alespoň mi to říkaly.

Jinak sestry na novorozeneckém vesměs příjemné,ochotné, vstřícné,,,,tak samo i sestry na porodním a šestinedělí / až na ty 2 výjimky/lékaři také moc příjemní.
V podstatě jsem měla štěstí, ale možná ze mě cítili, že se nedám....;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.