Kačenka se narodila v kladenské porodnici 28.6.2008. Dneska je jí sedm týdnů a na chvilky v porodnici śi vzpomenu téměř denně. Od prasknutí vody jsem porodila do 14 .ti hodin,samotný porod trval cca 5 hodin. Vedly ho Mudr.Hana Brádková a por. as. Iva Slováková...a pro mě i mého přítele to byl nejúžasnější a nejkrásnější zážitek v životě především díky jim dvěma...Tímto jim mockrát děkuji a těším se na své další mimi,které budu stopro rodit zase na Kladně. Skvělé zázemí, perfektní přístup, ochotné dětské sestry na šestinedělí, neměla jsem nadstandart a byla jsem moc spokojená. Jediná výtka patří jídlu,ale to pro mě bylo opravdu nedůležité...všem,které se chystají rodit v této porodnici přeji takové zážitky a hodně štěstí!!! Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.