To co napsala Alexa můžu okamžitě podepsat. Vše je jen a jen o lidech a šmahem zavrhnout tzv. obyčejné školky mi přijde dost nespravedlivé. Ani vysoké školné v soukromých školkách nezaručí kvalitu školky. Já mám jen ty nejlepší zkušenosti s obyčejnou školkou - v zimě pobyt na horách s lyžováním, v létě školka v přírodě, pokud to počasí jen trochu dovolovalo, tak pobyt venku (na zahradě nebo vycházka), spousta akcí - divadla, naškarní či různé besídky, nespočet kroužků - angličtina, flétna, keramika apod. Lepší než propagační materiály je asi popovídat si s maminkami dětí, které už do dané školky chodí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.