Co se týče porodnice - mám podobnou nepříjemnou zkušenost jako Leona, taky jsem byla na gynekologii a taky jsem jim utekla bez reverzu, ale nijak jsem o něj nebojovala. Jen jsem už chtěla domů. O dokumenty jsem se taky nepřihlásila - můj lékař mi řekl, že by mu zprávu měli poslat. Nevím, jestli se tak stalo. Ale teď jsem zdárně před porodem, na posledním ultrazvuku jsem byla u primáře Krhounka, to je fakt sympaťák. Dělal i legraci a ochotně mi odpověděl na otázky. Co se týče vybavení porodnice a nemocnice vůbec, je to fakt tragický, ale za to můžou asi papaláši v Ústí, pod které teď nemocnice spadá... Budu doufat, že na mě vyjde nadstandard nebo apartmán a že tam budu jen nezbytně dlouhou dobu.... Porodit miminko dřív a muset tam být pár týdnů, asi bych tam z toho prostředí taky měla depku jak hrom. Jo a mimochodem - nevím, co je na tom pravdy, ale jedna kamarádka mi říkala (tady si skoro přeju, aby to byl jenom drb), že její známá podstoupila na mostecké gynekologii revizi dělohy, protože zárodek jejího miminka údajně neměl srdíčko. Byla snad v devátém týdnu těhotenství. Zákrok jí údajně jakože zdárně provedli, šla domů... pořád jí bylo divně, tak šla ke svému lékaři, který jí řekl, že je ve 12. týdnu těhotenství... Teď už má zdravého chlapečka a nikdo jí nebyl schopen vysvětlit, jak se to mohlo stát... Jestli o tom někdo něco víte, podělte se o informace.
Ale jak říkám, třeba (snad) je to jenom drb...