ahojky, rodila jsem 6.5.2008 v LBC a nemůžu si více méně na nic stěžovat.Všem maminkám bych ji doporučila. Personál byl milý,při samotném porodu byli na mě všichni hodný a velice chápavý, i když se mi porod vlekl 26hod. a už jsem nebyla asi nejpříjemnější. Samozřejmně se na novoroz. i ženském oddělení našla jedna asistentka, která neměla svůj den a byla nepříjemná.Ale to se může stát všude. Je pravda, že jedna mi na ženském oddělení hnula hodně žlučí, taková hodně zmalovaná-modře namalovaný výčka krátkovlasá blondýna.Hrála si na strašně důležitou a to je mirně řečeno.Za to všem maminkám se doporučuji obrátit, pokud budou cokoliv potřebovat a nebo je bude něco trápit na paní Marii Závotskou. Je to moc příjemná a ochotná paní s krásným pejskem jménem Jazz. Jídlo klasika nemocniční a né moc teplé. Nastandart hezky zařízen.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.