| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Bezdětná manželství

Pořád tady čtu, jak je dítě smysl života a jaká je to tragédie ho nemít. No prosím, každý ať si svůj smysl života najde sám. Ale co mě opravdu dokáže naštvat a zarmoutit žároveň jsou lidé, kteří tohle nechápou. Kteří si myslí, že ostatní musí nutně sdílet jejich názor, a pokud ne, je s nimi něco v nepořádku, jsou hloupí, zlí, sobečtí a já nevím co. A je potřeba je začít buď litovat, nebo poučovat... ale to je omyl, dámy!
Vy chcete/máte děti, já je nechci a nejsem sama, a nestydím se za to, naopak. Je to moje volba, nejsem kvůli tomu horší člověk než kdokoliv z vás. Proto nechápu, proč ve vás tak vře krev, když se na něco takového zavede řeč. Každý opravdu nemusí chtít děti, je to těžké asi pochopit, ale opravdu mohou mít lidé jiný názor než většina z vás.
Je to trochu offtopic, ale nedalo mi to, když to tady čtu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.