Ahojky Krystínko,
když jsem byla před rokem v ČB(ale nerodila jsem tady), tak mamča, co se mnou pak byla na nedonošencích, tak ta měla na porodnici nadstandard, a tam mohl být manžel s ní, ono to asi úplně nejde, jinak, aby s tebou mohl být manžel po celou dobu, vzhledem k vytížení ČB porodnice, něco jiného je, kde jsou 2 max 3 porody denně, ale tady když jich je i přes 10 a z toho celkem dost rizikových, jinak já bych neváhala a rodila bych v ČB, pár hodin bez manžela se dá vydržet, sice je to asi člověku líto, ale když pak nastane problém, tak pak můžeš být na nedonošencích s mimčem hned od začátku a je jedno, ve kterém týdnu se narodí, což jak je patrně z diskuze na nedonošencích, umožňuje málokteré prenatologické centrum, většinou se nastupuje, až když se začne kojit a to víckrát denně, jinak se třeba jezdí na jedno kojení denně, pro mě je priorita v případě problémů s mimčem, abych s ním mohla být , co nejvíce a být s ním ubytovaná a ne denně dojíždět, Budějovická neonatologie má velmi dobré výsledky, příjemný a ochotný personál, špičkové vybavení, většina maminek nedonošeňátek kojí a to i ty mimča narozená ve 24tt.
Předchozí