ahojky,já jsem rodila v čb před rokem a pul,přijela jsem tam ve dvě ráno po té co mi praskla voda,manžela poslali domu,což se mi taky nelíbilo,ale ono to tam k tomu opravdu není přispusobené,všechny porodní sály byli obsazené a pak už je tam jen takový-čekací pokoj,ale tam mužete být ještě s jinou rodičkou a té by se přítomnost jiného pána asi taky moc nelíbila.Stejně po přijmu probíhají vyšetření atd.Jak už jsem psala,přijela jsem tam ve dvě a v pul šeste jsem mohla zavolat manžela,ač to k porodu ješte nebylo,to už jsem se stěhovala porodní sál,který je fakt super-sprcha,míč a hlavně soukromí.Byla tam s náma celou dobu jedna PA,doktoři v pohodě.Malej se narodil ve tři hodiny,tím vlastně odpovídám na tvuj dotaz,manžel tam byl se mnou krom asi třech hodin pořád.Jink čb mohu jen doporučit,doktoři at ženský nebo dětský jsou v pohodě o sestrách se radši vyjadřovat nebudu,ale to mi bylo jedno,měla jsem u sebe zdravého syna a to je přece nejduležitější.Jestli ti mužu poradit já jsem si vzala nadstndartní pokoj,uvolnil se akorát to ráno co jsem porodila-štěstí,manžel tam mohl být s nama celej den,což bylo super.Pro ty kdo mi chtějí odepsat,že na to každý nemá peníze,tak jsem platila za tři noci osmnáct set,což v dnešní době neni taková katastrofa a určitě jsem nelitovala.Klidný porod a hlavně zdravé miminko.
Předchozí